به گزارش مشرق به نقل از مهر، شيرزادي افزود: هر حيواني که گوشت الاغ آلوده به اين بيماري را بخورد به بيماري مشمشه دچار مي شود و سگ ها و گربه هاي شهري ايران به گوشت اين حيوان دسترسي ندارند.
وي افزود: اين شايعات در پي مرگ ببر روسي منتشر مي شود. خبر مرگ ببر روسي باغ وحش تهران نيز بر اثر اين بيماري هنوز در حد يک احتمال است. بنابراين نمي توان اين شايعات را مبناي خبر درست قرار داد.
شيرزادي ادامه داد: شيوع مشمشه در انسان ها نيز در اثر تماس با حيوان آلوده اتفاق مي افتد، يا بر اثرنفوذ آن از طريق ضايعات جلدي(زخم هاي پوستي)، ترشحات هوايي به داخل مجاري تنفسي يا مخاط بيني و چشم.
وي گفت: شيوع بيماري مشمشه در حال حاضر به هيچ وجه شديد و سريع نيست و جاي نگراني در اين خصوص وجود ندارد زيرا حيوانات باغ وحش تهران که مشکوک به اين بيماري بودند نيز چند روزي است که در قرنطينه به سر برده و تحت مراقبت هاي شديد قرار دارند.
وي در عين حال از شيوع بيماري مشمشه در سگ ها و گربه هاي شهري خارجي خبر داد و گفت: مدتي قبل اين بيماري در برخي کشورهاي خارجي به دليل مصرف گوشت آلوده توسط سگ ها و گربه هاي آنجا شايع شده بود، ولي خوشبختانه در ايران چنين شيوعي اتفاق نيفتاده است.